GYMTIJDEN '17 - '18

gymtijden '17 - '18

Wij vinden het belangrijk dat kinderen voldoende bewegen, dat bevordert de motoriek maar ook de hersenen om beter te kunnen leren. Daarom vinden wij dat alle kinderen twee keer per week gymmen en dat de kleuters in groep 1 en 2 zelfs elke dag spelen en/of gymmen, dat kan zijn in de gymzaal of lekker buiten, als het weer het toelaat.

De kleuters laten hun gymspullen op school. We doen gymnastiek in sportkleding, de kinderen hebben zaalschoenen (geen zwarte zolen) nodig. Kinderen die geen speciale kleding hebben meegenomen kunnen helaas niet meedoen. Bij twee keer ‘vergeten’ krijgen de kinderen in een andere groep werk te doen. Mocht het vergeten van gymkleding te vaak voorkomen dan nemen we even contact op met de ouders/verzorgers.

De groepen gymmen op:
1/2  elke dag twee keer spel en/of gym